Politica de retur

Te afli la pagina: Acasa / Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, clientii au dreptul de a returna produsele achizitionate, prin denuntarea unilaterala a contractului de vanzare – cumparare incheiat la distanta, fara invocarea nici unui motiv.

  1. Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa SC PIERRE AMBIENT DESIGN SRL-D
    Adresa : Com. Rafov, Sat Goga, Nr.75A, Jud.Prahova, prin orice curier rapid doriti insa NU prin Posta Romana (intrucat aceasta nu livreaza la sediu).
  2. Costurile aferente transportului coletului de retur vor fi achitate de catre client in momentul expedierii, in caz contrar coletul fiind refuzat la primire.
  3. In colet se vor afla bonul fiscal sau factura de achizitie, precum si o cerere de retur (scrisa si semnata de persoana care a comandat si platit produsele) care notifica denuntarea unilaterala a contractului si solicita returnarea sumei platite. Va rugam sa precizati contul si banca unde se vor returna banii.
  4. Coletul trebuie trimis la sediul nostru in maxim 14 zile lucratoare din momentul primirii comenzii.
  5. Suma platita va fi inapoiata integral, mai putin costul transportului, in 30 de zile de la primirea coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 30 de zile trec de la ultima care a fost primita).